Wie TVM bedrijfsadvies bv
Voor wie is TVM bedrijfsadvies bv
Waarom TVM bedrijfsadvies bv
Wat doet TVM bedrijfsadvies bv
Nieuwbouwprojecten van TVM bedrijfsadvies bv
Kontaktgegevens van TVM bedrijfsadvies bv
terug naar de startpagina

TVM Bedrijfsadvies is opgestart om ondernemers te begeleiden
bij hun kapitaalsbehoefte. Dat betekent meedenken over investeringen, financieringsproblemen of strategische keuzes. Door de ervaring van Ton van Marrewijk bij de banken weet hij hoe de bank financieringsplannen beoordeeld en hoe dit gepresenteerd moet worden.

De investeringen worden zo kapitaalsintensief dat een professionele presentatie van de plannen nodig is om te bereiken wat de ondernemer nastreeft. Voor de banken is het ook veel prettiger als zij profes-sionele goed doorgerekende plannen krijgen waarmee zij de financiering kunnen opzetten. Met het investeringsplan van TVM Bedrijfsadvies BV en de begeleiding van Ton van Marrewijk staat de ondernemer sterker tegenover de bank hetgeen voor beide partijen positief werkt.
Als ondernemer ben je dan minder afhankelijk van de bank en weet je zeker dat je plan op een goede manier bij de banken wordt opgepakt.

Het is als ondernemer moeilijk om de verschillende aanbiedingen van de banken met elkaar te vergelijken. Hier worden de ondernemers door TVM Bedrijfsadvies B.V. in bijgestaan en de verschillen inzichtelijk gemaakt.

Bij TVM Bedrijfsadvies BV legt u de activiteiten en benodigde kennis voor uw financieringen bij een gespecialiseerd persoon.
     
Design : mhswebdesign.nl Copyright © 2005 TVM Bedrijfsadvies BV