Wie TVM bedrijfsadvies bv
Voor wie is TVM bedrijfsadvies bv
Waarom TVM bedrijfsadvies bv
Wat doet TVM bedrijfsadvies bv
Nieuwbouwprojecten van TVM bedrijfsadvies bv
Kontaktgegevens van TVM bedrijfsadvies bv
terug naar de startpagina

Doen waar je goed in bent en niet doen wat je niet 100 % beheerst is het motto van TVM Bedrijfsadvies B.V. TVM Bedrijfsadvies B.V. richt zich op de financiŽle begeleiding. Een volledig traject heeft de volgende onderdelen:

1. Economische haalbaarheidsonderzoek investeringsplan(nen).
Eťn of meerdere investeringsopties worden beoordeeld en doorgerekend. Hierbij wordt zichtbaar wat het perspectief is van het bedrijf na investering of welke investering het beste rendement oplevert.

2. FinanciŽle rapportage maken over positie en rendement bedrijf.
Hierbij wordt het zichtbaar hoe de financiŽle positie van het bedrijf is en wat het toekomstperspectief is. Er worden aanbevelingen gegeven over het wel of niet doen van investeringen.

3. Ondernemingsplan met investerings- en financieringsplan maken voor het verkrijgen van de financiering.
Een compleet rapport voor de banken wordt hiermee aangeleverd. Hier staat alle informatie in die de banken nodig hebben om een besluit te nemen tot het uitbrengen van een financiering. Het voorziet in het investeringsplan, een voorstel tot financiering en alle financiŽle gevolgen voor het bedrijf die de in-vestering met zich meebrengt. Uiteraard zit hier een begroting in verwerkt voor het rendement van het bedrijf na het uitvoeren van de investering. De vermogens-positie en het verloop van de vermogenspositie van het bedrijf wordt in het rapport zichtbaar gemaakt. Het rapport heeft ten doel om de vragen van de bank voor te zijn en volledige informatie aan te leveren. Dit vergemakkelijkt het financieringsproces en kan daarmee betere financieringsvoorwaarden opleveren.

4. Aanbiedingen van banken voor de financieringen vergelijken.
Offertes van banken zijn complex en moeilijk met elkaar te vergelijken. TVM Bedrijfsadvies BV maakt een heldere analyse van de offertes en wijst op de verschillen, mogelijkheden en eventuele dingen die gewijzigd moeten worden. Er is op deze manier snel inzicht in de verschillen van de aanbiedingen.

5. Rente management.
Het kiezen van de juiste rente is niet meer zomaar een keuze. Tegenwoordig zijn er zeer veel mogelijkheden door middel van treasury produkten. TVM Bedrijfsadvies BV helpt de ondernemers met het maken van de rentekeuze en de rentemethodieken. Hiermee kan de rente voorafgaand aan de investering voor een periode worden vastgelegd of bewust beheersbare rente risicoís worden genomen. Banken bieden ondernemers veel treasury produkten aan. Dit is complex en ondernemers worden geconfronteerd met begrippen als euribor, IRS rente, swappen, renteruilen, caps, plafonds, en winstdeling. Bij dit soort materie is het voor ondernemers prettig iemand naast zich te hebben die volledig gespecialiseerd is in de materie en mee kan denken.
     
Design : mhswebdesign.nl Copyright © 2005 TVM Bedrijfsadvies BV